Manager Bijzondere Relaties

Kinderfonds MAMAS

0,8 / 1 fte

Laren, Nederland

Kinderfonds MAMAS zoekt voor de nieuwe functie van Manager Bijzondere Relaties een maatschappelijk betrokken professional met een commerciële inborst. Iemand die met passie en overtuigingskracht vermogende particulieren, bedrijven en stichtingen kan verbinden aan het impactvolle werk van de MAMAS.  Iemand die – net als wij – gelooft in MAMA POWER en de kracht van de MAMAS in Zuid-Afrika.

 

Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: krachtige, lokale vrouwen die extreme armoede zien waarvan vooral kinderen de dupe worden. De MAMAS zorgen voor opvang, scholing, medicatie en liefde. Alles wat nodig is om een kind gezond en kansrijk groot te laten worden. Onze ambitie? Alle Zuid-Afrikaanse kinderen die in barre armoede leven, onder de zorgzame vleugels van een MAMA te brengen. Kind voor kind. Dorp voor dorp. Zodat ieder kind krijgt waar het recht op heeft: zorg, liefde en bescherming, waardoor het zich vrij en optimaal kan ontwikkelen en een goede toekomst kan opbouwen.

In onze benadering staan de MAMAS centraal. Zij weten wat er lokaal nodig is. Kinderfonds MAMAS ondersteunt. Dit maakt ons onderscheidend en de MAMAS impactvol. Maar het financieren van de projecten kost geld, en daar hebben we jou voor nodig!

 

Wat houdt de functie in?

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het major donor-beleid en de succesvolle uitvoering hiervan;
 • Je bent verantwoordelijk voor het werven, ontwikkelen en beheren van relaties met vermogende particulieren, stichtingen/fondsen, bedrijven, service-clubs, kerken en scholen die de MAMAS structureel financieel (gaan) steunen;
 • Je schrijft kwalitatief sterke voorstellen en updates over gesponsorde projecten;
 • Je organiseert inhoudelijke en inspirerende events voor relaties.

 

Wat vragen we van jou?

 • Je bent representatief, staat met beide voeten op de grond en hebt in ieder geval 3 à 5 jaar ervaring in relatiemanagement, bij voorkeur bij vermogende particulieren en/of fondsen;
 • Je bent een inspirerende, zelfstandige collega met een ondernemende persoonlijkheid;
 • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling en een prettige overtuigingskracht;
 • Je hebt een sterk ontwikkeld taalgevoel;
 • Je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken.

 

Wij bieden:

 • Een uitdagende baan met groeipotentie binnen een ambitieuze, ondernemende not-for-profit organisatie;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Een marktconform salaris.

Ons team bestaat uit zeven collega’s in Nederland en zes in Zuid-Afrika. Voor ons kleine, leuke Nederlandse team in Laren zoeken wij een nieuwe, enthousiaste, ‘hands on’ professional (32 á 40 u/week) met een warme persoonlijkheid die gelooft in de MAMAS en de kinderen van Zuid-Afrika en die zich daarvoor met hart en ziel wil inzetten.

 

Reageer:

Stuur je persoonlijke en overtuigende sollicitatiebrief en cv vóór vrijdag 31 juli naar Kinderfonds MAMAS, t.a.v. Jiska van Hartskamp, jiska@kinderfondsmamas.nl.

In de week van 10 augustus vinden de eerste ronde van gesprekken plaats. Als je op vakantie bent, kan dit gesprek evt. online plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

STEP UP YOUR

FUNDRAISING GAME

Receive regular updates, insights and opportunities on the Dutch and US fundraising market.

NGO & Fundraising Opportunities

Trainings

Insights

Privacy Policy

Postal Address:

Burgvlietkade 62

2805 JC Gouda

The Netherlands

Visiting Address:

Krugerlaan 20A

Gouda, The Netherlands

info@hanvalk.nl

+31 (0)6 30 69 45 95

Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Share
×

Hi!

Click one of our team members below to chat on WhatsApp or send us an email to info@hanvalk.nl

× Chat with the team